Acum citesti
Noul Specialized Camber 2013

Modificări importante pentru gama Camber în 2013: Specialized renunță complet la versiunea cu roți de 26 de inci și își axează toate eforturile pentru Camber 29er.

Toată gama Camber va beneficia pentru 2013 de o gardă la sol mai mare, tijă de ghidon foarte scurtă și basculă scurtă, pentru un control mai bun. Noul sistem de amortizare al basculei poartă denumirea de Shared Pivot și vine are un pivot în minus (4 înloc de 5), fapt care se traduce prin greutate mai mică, mișcare mai puțină toate acestea urmând a oferi suspensiei de 110 mm performanțe mai bune. De noul concept vor beneficia doar cadrele din aluminiu ale gamei Camber, cele din carbon fiind neschimbate pentru 2013.

Specialized susține că utilizează pentru gama Camber, aluminiu M5, care conform declarațiilor proiectanților este cel mai performant aluminiu la ora actuală.

Un gât conic și un bottom bracket de tip PressFit30 vor fi disponibile pe majoritatea modelelor. Specialized anunță lansareaunui model entry-level, denumit Base, încercând astfel să facă Camber-ul potrivit pentru orice buegt. Sau aproape orice buget.

Cea mai ușoară versiune a lui Camber, Pro, va cântări 11.7 kg, pe când cea mai grea, Base, 14.3 kg. Gama va conține versiunile Pro, Expert Carbon, Expert Carbon Evo R, Comp Carbon, Comp și Base.

via Specialized

Vezi Comentariu (1)
  • Se vede un trend clar al produselor high-end catre 29 si 27.5 (Specialized, Scott si Giant, etc).

    In competitiile de XC 27.5 cam face legea.
    Doar DH-ul ramane pe 26… pentru moment

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − 7 =