Acum citesti
Noul Mondraker Chrono Carbon DC, un hardtail pentru „downcountry”

Mondarker oferă bicicletei Chrono Carbon DC, pentru anul 2024, noi caracteristici precum, o cursă mai mare a suspensiei și geometrie mai progresivă. La fel ca modelul din aluminiu prezentat la începutul anului, noul Chrono Carbon DC este echipat cu o furcă de 120 mm. Astfel bicicleta fiind pregătită pentru coborâri mai agresive și distractive.

Mondraker Crono Carbon DC – Detalii

Modelul construit din aluminiu este asemănător celui din carbon, dar la partea de progresivitate, Chrono Carbon DC, excelează în mod evident. În rest, ideea este aceeași când vine vorba de îmbunătățiri. Furca este acum de 120 mm pentru abordarea unor trasee mai dificile, reach-ul are o valoare foarte apropiată de modelul din aluminiu, înălțimea BB-ului este similară, iar seat-tube-ul este amplasat la un unghi mai mare pentru ca greutatea rider-ului să domine partea din față.

De asemenea, unghiul furcii este diferit nu doar similar. Este amplasat la 67,5 grade față de 68,5 grade (model alluminiu). Noul Chrono Carbon DC vine cu BB-ul mai înalt cu 5 mm, prin urmare spațiul dintre sol și angrenaj este mai mare.

Cadrul

Noul Chrono Carbon DC dispune de un cadru construit din carbon cu un design remodelat. Top-tube-ul a fost înlocuit cu unul mai aplatizat și subțire, chain-stay-ul, de asemenea, este complet remodelat căci acum beneficiează de urechea UDH pentru compatibilitatea cu transmisia wireless SRAM T-type.

Seat-tube-ul a primit o formă mai pătrățoasă și o prindere pentru bidonul de apă magnetică care este foarte ușor și rapid de utilizat.

Cadrul este construit în jurul unei furci de 120 mm și permite acomodarea unor anvelope cu lățimea maximă de 2,4 inch. Are un bottom-bracket de la FSA, cablurile sunt rutate prin cadru, discul (spate) de 160 mm se poate monta fără adaptorm și protecția chainstay-ului este acolo pentru eliminarea sunetelor produse de lanț.

Prețuri și disponibilitate

Chrono Carbon DC

Noul Mondraker Chrono Carbon DC este diponibil în trei varinate de echipări diferite. Opțiunea cea mai ieftină a acestui model se prezintă cu prețul de 2.200 euro. În acest preț primești o furcă RockShox Recon Gold RL cu comandă și transmisia SRAM NX/SX Eagle.

Chrono Carbon DC R

Modelul Chrono Carbon DC R vine cu prețul de 2.800 euro și primește o furcă Fox 32 Rhythm, o transmisie SRAM GX/NX Eagle și o tija de șa hidraulică.

Chrono Carbon DC RR

Ultima, dar nu cea din urmă, este varinata Chrono Carbon DC RR care se prezintă cu prețul de 3.500 euro și este echipat cu o furcă  Fox 34 Factory și transmisia completă SRAM GX Eagle.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + 10 =