Acum citesti
Noul Canyon Lux CF 29er 2014

Canyon a prezentat ieri în Germania noua bicicletă de Cross Country și Maraton, LUX 29er. Este vorba despre un 29er veritabil, full suspension, cu cadru din carbon, a cărui dezvoltare a durat mai bine de 2 ani.

Canyon_Lux_CF_9.9_team_2014_1_fr

Cei de la Canyon au urmărit crearea unei biciclete cu un cadru foarte ușor, dar cu unghiuri care să imprime agilitate bicicletei cu roți mari. Cadrul construit integral din carbon cu un singur pivot principal, va avea o cursă de 100 de mm, asemenea furcii și va cântări doar 1.8 kg, fără amortizor, în dimensiunea M. Seatstay-urile vor flexa extra, pentru a oferi un confort și mai mare, alături de amortizor.

Canyon_Lux_CF_9.9_team_2014_2

Un ax 142 x 12mm pentru prinderea roții de spate va asigura rigiditate suplimentară cadrului, headtube-ul va fi conic, iar Bottom Bracket-ul de tip PressFit. Practic, noul cadru va integra toate tehnologiile de vârf disponibile în acest moment pe piață. Desigur, nemții s-au gândit și la spațiul dedicat roții din spate, acesta fiind generos și putând găzdui anvelope de până la 2.4 inch lățime.

Greutatea modelului de top, Lux CF 9.9 Team este de 10.98 kg, dar vor fi disponibile și alte modele, cu echipări diferite și ceva mai ieftine, precum: Lux CF 9.9 SL, CF 9.9, CF 8.9 și CF 7.9

Prețurile nu au fost momentan făcute publice.

via Canyon

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × four =