Acum citesti
Noul amortizor BOS Void: pentru trasee dificile

Francezii de la BOS au prezentat noul Void sub formă de prototip în toamnă, în cadrul celei mai mari expoziții de biciclete din lume, Eurobike.

În acest moment, testele au luat sfârșit iar amortizoul BOS Void se află într-o formă de zile mari, fiind în așteptarea primilor clienți. Void nu va avea o viață ușoară, deoarece va trebui să se bată de la egal la egal cu amortizoare precum Rock Shox Vivid Air, Cane Creek Double Barrel, Manitou Evolver ISX-6 dar și cu cele de la Fox sau Marzocchi.

Asemenea furcilor produse de BOS, amortizoarele vor oferi multe opțiuni de reglaje, acestea fiind inteligent plasate pentru a fi acționate cu mare ușurință direct în timpul pedalatului. De lăudat este faptul că ventilul poate fi poziționat după bunul plac, astfel încât să fie ușor acționabil, indiferent de forma cadrului sau de poziția amortizorului pe cadru.

Un atu al lui Void este greutatea. Cu 519 grame, acesta nu se distanțează foarte mult de concurență, dar salvează aproximativ 350 de grame în comparație cu un amortizor ce utilizează un arc suplimentar montat pe exterior.

Oferit în dimensiunile 222 x 68 mm, 240 x 75 mm și 267 x 89 mm, acesta oferă reglaje pentru revenire, compresie high-speed și low speed și de asemenea permite reglarea presiunii și a volumului, acesta din urmă fiind responsabil pentru progresivitatea amortizorului.

via EnduroTribe

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 12 =