Acum citesti
Cane Creek Double Barrel 2012


Double Barrel este noul amortizor de la Cane Creek, care-și dorește să schimbe percepția publicului asupra performanțelor pe care le așteaptă de la o asemenea unitate și să stârnească o mică revoluție în domeniu. Poate că principiul de funcționare seamănă cu cel al amortizorul Equalizer 3, întâlnit pe full suspension-urile Scott, însă reprezentanții Cane Creek susțin că este vorba de mai mult.



Double Barrel se distinge de concurență prin aria foarte largă de utilizare. Îl poți folosi cu succes atât pe trasee de All Mountain cât și pentru Enduro, Freeride sau Downhill. Construcția Twin Tube de tip țeavă în țeavă permite circulația uleiului în cerc, prin 4 ventile. Astfel, va fi generată mai puțină căldură prin urmare indiferent de lungimea și de dificultatea traseului, amortizorul va presta la fel.


Permite mai multe setări, precum: compresie low și high sau revenire low și high. Totul se reglează cu ajutorul unei mici cheițe furnizate de Cane Creek (pentru a elimina alte șuruburi de tip robinet de pe amortizor) iar modalitățile de setare acopera foarte multe tipuri de teren. Evident, presiunea poate fi setată în funcție de greutatea riderului, cu ajutorul unei pompe speciale.


Prețul este estimat la 500 de euro.


via Cane Creek


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 5 =