Acum citesti
Noua tijă de șa Rock Shox Reverb

După ani buni de la lansare, Rock Shox a îmbunătățit semnificativ tija de șa Reverb, cea mai vândută tijă de șa reglabilă din lume. Și cea mai populară. Deși în termeni de greutatea aceasta a rămas la aceleași 560 de grame, Rock Shox susține că tot ce se petrece în interior este schimbat. Așa că nu trebuie să ne lăsăm păcăliți de aspectul exterior similar cu cel al primului model.

RockShox_Reverb_2016

Toate modificările au fost realizate pentru a mări durabilitatea tijei, totul fiind proiectat până la cea mai mică garnitură. Interesant este faptul că Rock Shox oferă acum pe Reverb două curse noi: de 150 și de 170mm, ceea ce o transformă în singurul produs care oferă o cursă atât de mare și o face și mai potrivită pentru diverse biciclete.

În ceea ce privește lungimea tijei, aceasta va fi de 340, 390, 400 sau 480mm, va avea reglaj pentru viteza de revenire pe comanda instalată pe ghidon și va fi disponibilă în diametrele 30.9, 31.6 și 34.9 mm. Din păcate, diametrul de 27.2 mm încă lipsește din ofertă, ceea ce înseamnă că utilizarea pe biciclete de Cross Country va fi limitată. Greutatea minimă este de 560 de grame, pentru versiunea cea mai scurtă, cu diametrul cel mai mic, cu comandă și conductă incluse.

Prețul recomandat va fi de 514 euro și va fi disponibilă spre vânzare începând cu această lună.

via Rock Shox

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + 9 =