Acum citesti
Nou de la Pivot Cycles: Mach 6 Carbon și LES

Două modele noi de biciclete vor lansa cei de la Pivot pentru 2014. Este vorba de un full suspension pentru Enduro și de un hardtail, pentru Cross Country. Ambele, cu roți de 27.5 inch. Și cum cei de la Pivot fac parte din grupul producătorilor exclusiviști, nu se putea ca cele două biciclete să nu ne capteze privirea prin aspectul lor.

Mach 6 27.5

pivot_mach_6_2014_1fr

Pivot declară că au lucrat intens timp de 2 ani la noul Mach6 și că nu poate fi comparat cu nicio altă bicicletă construită până în prezent. Folosește o nouă generație de suspensie DW-Link, comportamentul fiind impecabil atât la coborâri cât și pe urcări.

Cadrul oferă o cursă de 155 mm, pe când furca Fox din dotare, o cursă de 160 de mm. Poate fi livrată cu un amortizor Fox Float sau Float X CTD, dar suportă și amortizoare precum CaneCreek Double Barrel Air.

pivot_mach_6_2014_3

Unghiul de 66 de grade al headtube-ului este setat pentru stabilitate, iar înălțimea de 34.5 cm a angrenajului asigură o bună trecere peste obstacole. Cadrul din carbon vine cu o țeavă superioară mai lungă și cu o pipă mai scurtă. De departe, protecția pentru basculă, este una dintre cele mai practice accesorii ale cadrului. Aceasta este integrată, asemenea protecției pentru downtube (poza jos).

pivot_mach_6_2014_2

Bicicleta este disponibilă în șapte configurații de componente (de la Shimano SLX până la Sram XX1), cu prețuri ce pornesc de la 4.699$ pentru versiunea de bază și pot ajunge până la 7.599$ pentru versiunea de top.

LES 27.5

pivot_les_2014_1

LES este propunerea Pivot pentru cursele de Cross Country, un hardtail ce cântărește sub 9 kg în versiunea de top și care va rula exclusiv pe roți de 27.5 inch. Cadrul va fi disponibil și în dimensiunea XS, pentru cei mai scunzi dintre bicicliști. Chainstay-ul are o lungime de 425 mm, iar geometria bicicletei este setată pentru agilitate crescută. Cablurile vor fi trase prin interiorul cadrului.

Vor exista de asemenea șapte versiuni de echipare și trei culori distincte. În cazul lui LES, prețurile pornesc de la 3.649$ pentru versiunea echipată cu Shimano SLX și se vor opri la 6.399$ pentru versiunea echipată cu XX1.

pivot_les_2014_2

Finisajele excepționale ale cadrului, pot fi admirate în fotografii.

pivot_les_2014_3

Mai multe informații, pe pivotcycles.com.

via Pivot

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − 3 =