Acum citesti
Pivot Mach 4: oricând gata de competiție

Pivot Cyles se numără printre producătorii de biciclete premium. Iar acest fapt ar trebui să reprezinte un privilegiu pentru cei care achiziționează bicicletele lor, deoarece se vor bucura de tehnologiile de ultimă oră.

Mach 4 este bicicleta de Cross Country care te poate catapulta către locurile fruntașe ale clasamentelor, deoarece atât unghiurile cadrului cât și componentele instalare pe aceasta au fost special gândite pentru a rezona plăcut atunci când bicicleta se află în cursa contra cronometru. Contribuția ta fizică dar și pregătirea contează din plin, însă o bicicletă bine gândită poate reprezenta puntea dintre un loc în frunte și altul aproape de fruntea clasamentului.

Pe de altă parte, cadrul lui Mach4 construit din aluminiu, este printre cele mai ușoare cadre de Cross Country din clasa sa. Și se numără de asemenea și printre cele mai rigide, contribuind la un transfer de forță excelent atunci când pedalezi pe urcări sau abordezi viraje în viteză.

Greutatea full suspension-ului Mach 4 este de doar 9kg, iar din echiparea de invidiat fac parte o furcă Fox F120 Kashima cu o cursă de 120 de mm (poate fi reglata și la 100 mm), un amortizor Fox RP23 Kashima, adaptat special cadrului acestei biciclete și o linie completă de componente Sram XX.

Cei de la Pivot Cycles au conturat o imagine aparte modelului Mach4, iar mai multe dintre destăinuirile lor, le poți citi pe pivotcycles.com.

via Pivot

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − 8 =