Acum citesti
Noile furci Magura 2012


Magura își îmbunătățește gama de furci pentru 2012 iar cea mai importantă modificare vine din partea modelului Thor, care acum beneficiază de o cursă de amortizare de 150 de mm. De asemenea, pentru acest model, producătorul a o optat pentru un ax de 15 mm în detrimentul celui de 20 de mm instalat pe modelul anului trecut.

Funcția de reglare a cursei, denumită de Magura Lift Select va putea fi acționată fie printr-o comandă de tip robinet instalată pe unul din brațele furcii, fie printr-o comandă instalată pe ghidon, asemeni celei pentru Lock-Out. Această funcție va fi disponibilă pentru modelele Thor și Durin.


Iar dacă tot am adus vorba de modelul Durin, iată că cei de la Magura s-au gândit și la cei cu bugete mai reduse dar care-și doresc calitate și rafinament de la următoarea furcă. Astfel, acest model va fi disponibil într-o versiune cu mai puține reglaje, ceva mai grea, dar care nu va depăși pragul de 650 de euro.


Întreaga gamă de furci Magura a pierdut în medie aproximativ 70 de grame, în condițiile în care prețurile vor rămâne neschimbate.


via Magura


Vezi Comentarii (2)
  • eu tot nu inteleg ceca la furcile astea cu ax cum vine prinsa roata? la cele „clasice” era simplu aveai „urechile” unde prindeai roata si gata , dar la astea?

  • Mai ai putina rabdare pina maine, cand vom publica un articol chiar pe aceasta tema. Axul clasic Qr9 vs axul nou QR 15 sau 20. In acel articol vei putea observa cel mai bine diferentele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =