Acum citesti
Noile Corratec X-Bow 29er și Revolution


Corratec a prezentat presei primele fotografii cu noile modele 2012, X-Bow 29er și Revolution. Noul X-Bow 29er este reinterpretarea la scară mai mare a modelului X-Bow 26er și beneficiază de asemenea de un cadru din carbon. Forma arcuită a fost păstrată și pentru modelul cu roți mari iar secțiunea inferioară a triunghiului spate al cadrului a fost plasată mai jos pentru a evita contactul cu lanțul la trecerea peste denivelări. Secțiunea poartă denumirea de low profile chainstay.



Headtube-ul conic este prezent pe noul X-Bow 29er pentru a asigura o rigiditate bună în acea zonă iar din echipare fac parte o furcă DT Swiss XMM cu o cursă de 100 mm și poate beneficia de o linie de componente Shimano XTR sau Shimano XT. Prețurile diferă în funcție de versiunea pentru care urmează să optezi. Bottom Bracket-ul UBBS care echipează acest model este compatibil cu angrenajele majorității producătorilor.



Revolution este un hardtail cu un cadru din carbon, echipat de asemenea cu o furcă de 100 de mm de la DT Swiss sau Manitou, în funcție de versiune și cu roți în dimensiunea 26. Beneficiază de aceeași basculă joasă și de cinci versiuni de echipare, printre care Sram XX sau Shimano XTR.


via Corratec


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − three =