Acum citesti
Noile căști Nutcase: informații complete

Castile nu trebuie sa fie plictisitoare. Indiferent de varsta, Nutcase aduce culoare si siguranta in viata oricarui pasionat de sport. O casca cool e cea pe care vrei sa o porti de fiecare data cand iesi din casa cu mijlocul tau de transport alternativ preferat. Castile Nutcase sunt opere de arta, obiecte care te fac sa zambesti de fiecare data cand le porti si care te protejeaza, fie ca esti pe bicicleta, trotineta, skateboard sau faci alt sport.

Pentru 2021 Nutcase pastreaza aceeasi filozofie, dar aduce un suflu proaspat, cu modele complet noi, un design imbunatatit si modificari in privinta sigurantei, pentru a fi mereu in pas cu ultimele descoperiri tehnologice. Astfel, toate castile Nutcase incorporeaza acum tehnologia MIPS (Multi-directional Impact Protection System), dezvoltata in 1996 de catre un neurochirurg suedez, care se axeaza pe protectia suplimentara a creierului in caz de accident, prin reducere energiei rotationale transmise creierului in timpul loviturilor oblice, care pot aparea in caz de impact. Stratul exterior si captuseala castilor MIPS sunt separate de un strat numit Low Friction. In momentul in care o astfel de casca este implicata intr-un impact oblic, stratul de frictiune permite castii sa se miste usor stanga-dreapta, reducand astfel socurile care pot afecta creierul.

Colectia VIO – aduce lumina si vizibilitate in jungla urbana


Construite cu tehnologia patentata Exo-Skeleton, modelele Vio au fost gandite atat pentru aventurieri cat si pentru cei care fac naveta.
Vio Commute ofera un sistem de lumini LED 3600, care include o lumina LED frontala inovativa (200 lumeni) si benzi cu lumini LED rosii si portocalii in lateral si in spate (65 lumeni), un sistem care te face vizibil de la o distanta de peste 150 de metri, fiind cele mai usoare casti cu LED  3600.
Vio Adventure este ideala pentru cei care pornesc in aventura, fie ca e vorba de un ride la munte sau doar o plimbare prin oras, oferind toate beneficiile modelului Vio Commute, mai putin luminile. 
Pe scurt:

  • fante mari de aerisire pentru un confort sporit
  • vizibilitate si reflectie 3600
  • curea de prindere Fidlock cu inchidere magnetică pentru folosire sigura si rapida
  • bureti interiori Xstatic antimicrobieni
  • rotita de raglaj fin la spate, pentru un confort premium
  • cozoroc detasabil
  • Constructie “in-mold”, cu strat protector din polistiren EPS Duo Density (mai dens la exterior si mai moale la interior), pentru protectie ridicata in caz de impact.
  • dimensiuni: S/M (55- 59cm) si L/XL 5(9- 62cm)

Colectia Street – design nou, imbunatatit, arta si culoare

O colectie clasica, dar care iese in evidenta, cu desene jucause si pline de culoare, care aduce imbunatatiri in ce priveste designul, modelele si sistemele de siguranta incorporate. De asemenea Nutcase a studiat, pentru noua colectie, anatomia feminina, iar rezultatele au fost folosite la perfectionarea castilor, pentru a oferi protectia de care ai nevoie. Si cum calitatea este rasplatita, colectia Street este, pentru al doilea an consecutiv, recomandarea celor de la MIPS in categoria castilor de bicicleta pentru oras/lifestyle.

Pe scurt:

  • protectie conform normelor international (bike si skate)
  • cochilie exterioara din material ABS si interior din spuma EPS
  • sistem de ventilatie imbunatatit
  • inchidere cu sistem magnetic Fidlock pentru folosire sigura si rapida
  • elemente reflectorizante pentru vizibilitate crescuta

Colectia Little Nutty – casca pe care vor sa o poarte toti copiii

Nutcase da tonul la distractie. Criteriile de siguranta au fost imbunatatite si toate modelele corespund standardelor internationale. Noua colectie are doua marimi pentru cei mici: Toddler, pentru o circumeferinta de la 48 la 52 cm si Youth, pentru  52-56 cm, pentru a oferi confort si protectie copiilor de peste 3 ani. Pe langa siguranta.

Pe scurt:

  • sistem de prindere magnetic Fidlock
  • elemente reflectorizante 3600
  • cochilie exterioara din material ABS si interior din spuma EPS special destinata copiilor
  • cozoroc detasabil imbunatatit
  • fante de aerisire pentru circularea optima a aerului.

Colectia Baby Nutty – siguranta si confort de la inceput

Chiar si copiii cei mai mici vor sa mearga pe bicicleta sau trotineta. De la running-bike-ul fara pedale la cele cu roti ajutatoare sau pentru calatoria cu un cargo bike, castile Baby Nutty ofera copilului o plimbare sigura.

Designul a fost modificat pentru a oferi maximul de siguranta si confort pentru copiii de pana la 3 ani, concentrandu-se pe sprijinirea capului si a posturii celor mici.

Pe scurt:

  • curea cu sistem de inchidere magnetica Fidlock, “fara ciupire, fara lacrimi”, pentru folosire sigura.
  • sistemul de prindere a fost modificat cu unul reglabil prin rotita, pentru a ajusta casca in functie de marime
  • fante de aerisire
  • cochilie exterioara usoara, potrivita pentru gatul firav al celor mici, cu strat protector interior din EPS.

Indiferent de casca de care ai nevoie, castile Nutcase schimba modul de a gandi cand vine vorba de casti, caci ii ofera celui care le poarta nu doar protectie si siguranta, dar si ocazia de a-si exprima personalitatea, prin designul lor colorat si artistic, cu materiale premium si cele mai noi standarde in ce priveste siguranta.

De mentionat sunt si noile sonerii care se potrivesc perfect cu design-ul castilor. Iata mai jos un preview:

Nutcase a fost infiintata in 2000 in Oregon, SUA. Castile Nutcase sunt importate in Romania de catre Biciclop.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + four =