Acum citesti
Noile amortiozare Rock Shiox Vivid și Vivid Air

Rock Shox anunță lansarea noilor amortizoare Rock Shox Vivid și Vivid Air, aflate timp de 6 ani în faza de proiectare, dezvoltare și testare. Capacitățile și le-au dovedid deja în cadrul Cupei Mondiale și al FMB Tour și sunt acum gata de producția de serie.

Ce așteptăm de la noile amortizoare? În primul rând, mai multe tehnologii.

Counter Measure spre exemplu nu doar că ajută la amortizarea șocurilor mici, dar generează în același timp o tracțiune fără precedent pentru roata de spate. Evident, nu trebuie să uităm totuși că și construcția basculei joacă aici un rol important.

Dual Flow Adjust Rebound împarte circuitul de rebound în două: unul pentru denivelările mici și forțele generate de pedalare iar altul pentru denivelările mari și sărituri. Evident, tu ești cel care poate seta cum va funcționa rebound-ul (viteza de revenire). Zgomotul produs de amortizor este acum complet eliminat, rafinamentul amortizării crescând o dată cu aceasta.

Rapid Recovery este de asemenea o nouă tehnologie prin care amortizorul își revine foarte rapid după ce lovește un obstacol puternic, menținând totodată roata lipită de sol.

Deci, ai în față un amortizor care oferă o tracțiune crescută roții, lucrează mult mai sensibil, este mai silențios, iar acestea fiind spuse, este printre cele mai așteptate produse ale anului.

Rock Shox Vivid R2C cântărește 468 de grame, este disponibil în 6 dimensiuni și este sprijinit de un arc. Prețul recomandat este de 397 de euro. Rock Shox Vivid Air R2C cântărește 586 de grame, este disponibil în 5 dimensiuni și funcționează fără arc. Are un preț recomandat de 622 de euro.

via Rock Shox

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 3 =