Acum citesti
Rock Shox Reverb 2011

Reverb este un produs relativ nou al celor de la Rock Shox. Pentru a fi demn de brandul pe care-l poartă imprimat pe suprafața acestuia, Reverb trebuia să poată fi în stare să ofere confort deplin utilizatorului. Și o face. Dar o face altfel. Nu este vorba despre o furcă ci despre o tijă de șa a cărei înălțime poate fi ajustată direct din mers.



Este un produs interesant care-și va dovedi din plin utilitatea pe munte. Pentru urcările dificile poți regla tija cât mai sus, ca apoi la coborârea de pe munte s-o acționezi prin intermediul unui buton de tip remote montat pe ghidon și s-o cobori. Ai la dispoziție o cursă de 125 de mm, suficientă pentru a se potrivi cu nevoile oricărui iubitor de mountainbike-uri, indiferent de înălțimea acestuia.


În rest, este dotată cu componente calitative ca să reziste oricăror abuzuri sau cel puțin asta susțin cei de la Rock Shox. Și nu trebuie să-ți faci griji despre compatibilitate: este disponibilă în diametrele 30.9 și 31.6 mm. Dacă greutatea acesteia de 535 de grame nu este un impediment în procesul de achiziționare, nu-ți rămâne decât să treci peste faza a 2a și anume prețul. 1090 lei costă Rock Shox Reverb. Dar confortul are prețul său iar Reverb își va găsi cu siguranță ceva admiratori.


Mai multe informații pe sram.com/rockshox/. Poate fi achiziționată de la ProBike.ro.


via Rock Shox


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × two =