Acum citesti
Noi biciclete 29er de la Santa Cruz în 2012

Producătorul american Santa Cruz are în gama de biciclete din acest an, două noi 29ere. Este vorba de Santa Cruz Highball și de modelul Superlight 29.

Disponibil inițial în versiunea cu cadru din carbon, modelul Highball va putea fi achiziționat începând cu acest an și cu cadru din aluminiu, bineînțeles, mai ieftin decât modelul de top. Urechile vor putea fi oricând înlocuite pentru a-l transforma într-un sigle speed. Pentru cei care doresc un sistem de transmisie complet, există posibilitatea de a monta un angrenaj cu două sau cu trei foi.

Head tube-ul cadrului este conic, seat tube-ul are un unghi de 73.5 grade, potrivit pentru urcările mai abrupte iar bascula va fi relativ scurtă, măsurând 439 de mm.

Tot din aluminiu este realizat și cadrul full suspension-ului Superlight 29. Acesta este disponibil cu suspensii ce oferă o cursă de amortizare de 100 sau de 120 mm iar țeava superioară este mai scurtă, permițând astfel persoanelor mai scunde să se simtă foarte comod pe noul 29er. Cadrul lui Superlight 29 va cântări doar 2.7 kg.

Alte informații pe santacruzmtb.com.

via Santa Cruz

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 5 =