Acum citesti
Networking pe bicicletă pentru afaceriști

În data de 1 septembrie 2013 oamenii din mediul business, pasionați de bicicletă, se bucură de o atenție aparte. După ce au defilat pe biciclete, la costum, pentru promovarea bicicletei ca mijloc de deplasare către birou, echipa Business pe Bicicleta, din cadrul organizației JCI Bucuresti, organizează un eveniment de networking pe biciclete.

bicicleta

Constantin Stanciu, Project Manager Business pe Bicicletă: “Evenimentul din 1 septembrie este un nou concept prin care dorim să facilităm socializarea între oamenii de afaceri, pasionați de bicicletă. În general, oamenii preferă să construiască relații cu persoane care împărtășesc aceleași valori ca și ei, iar pasiunea comună pentru bicicletă ne aduce cu un pas înainte în dezvoltarea unor parteneriate de succes. Îi așteptăm pe toți cei care se regăsesc în tema acestui eveniment alături de noi cu o atmosferă relaxată și o serie de activități antrenante.”

Participanții sunt așteptați începând cu orele 10 la Terasa Ecapes unde va avea loc o primă sesiune de networking, după care va urma o plimbare pe biciclete prin București, iar finalul evenimentului va fi la Terasa Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului. Aici vor fi prezenți o serie de invitați din mediul de business și din organizații care susțin bicicleta.

De asemenea, participanții vor avea ocazia să admire două expoziții, 10 din cele mai interesante biciclete de pe piața noastră și o expoziție de fotografii tematice transpuse pe lemn, oferită de artiștii de la Wood Be Nice. O prezență notabilă va fi și  o bicicletă din lemn fabricată în România, brevetată, construită cu multă pasiune de un argeșean în propriul atelier.

Participanţii pot veni cu bicicletele proprii sau pot închiria biciclete pe perioada evenimentului, oferite gratuit de Green Revolution prin programul I’Velo. Cei care doresc să participe la evenimentul din 1 septembrie se pot înscrie pe site-ul proiectului www.businesspebicicleta.ro.

Vezi Comentarii (4)
  • Stimate dom’ care ne scrii la adresa redactiei, tare ii veselie pe noi ca ne citesti gazeta, dara cu netuorchingu’ nu-i bai mare. Ii tot aia ce faceau oamenii cand erau la claca si sezatoare, numa’ ca amu s-o schimbat nitel numele.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − fifteen =