Acum citesti
Naked Baba Ganoush


Baba Ganoush este o fixă, produsă intr-o serie limitată, pentru a marca NAHBS-ul din 2011. Povestea bicicletei ne trimite în urmă cu trei ani, când Sam de la Naked Cycles a construit-o în memoria unui bun prieten. Bicicleta a fost apoi expusa la ediția din 2008 a NAHBS unde a câștigat mai multe premii dar a stîrnit și admirația lui Lance Armstrong, care a declarat că „această bicicletă se numără printre cele mai cool lucruri pe care le-am văzut vreodată, o adevărată piesă de artă”.



Pentru ediția 2011 a NAHBS, cei de la Naked Cyles au îmbunătățit ideea, păstrând linia de bază a bicicletei dar simplificând-o printr-o echipare mai pursită. Cu această ocazie, bicicleta a devenit și mai practică pentru utilizarea de zi cu zi.


Cadrul are o formă deosebită, iar cele două găuri ce pot fi intâlnite pe țeava superioară și pe basculă sunt elemente marcante. Este echipată doar cu o frână mecanică pe disc, Avid BB7, pe partea frontală și cu anvelope Schwalbe Creme Delta.


Prețul bicicletei este de 4.499$ iar Naked Cycles speră să-și mai adjudece un premiu și la ediția din februarie a NAHBS.


via | Naked Cycles


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × two =