Acum citesti
Noua Juliana Roubion, un mtb de damă de top

După o lună de tachinare şi un an de aşteptări, Juliana Bike a lansat în sfârşit cel mai nou model al lor, Roubion. Numele este luat după un pitoresc orăşel de munte din Franţa, iar despre bicicletă putem spune că are toată puterea modelului Bronson transpusă în spiritul unei Juliane. Mai exact, Roubion este un Bronson cu o nouă vopsea şi câteva componente speciale pentru doamne şi domnişoare.

Roubion Launch France

Pornind din faţă, ghidonul este produs direct de companie ceea ce îi permite ca gripurile să fie mai subţiri decât în mod normal.

Roubion Launch France

Ghidonul şi gripurile sunt completate cu o şa speciala Juliana, una dintre cele mai confortabile şei de pe piaţă.

Roubion Launch France

Aşa cum am mai spus, Roubion este practic un Bronson aşa că tot ce ştiai despre excelenta platformă VPP de 150 mm se aplică şi aici. Însă Juliana se diferenţiază totuşi prin faptul că acest model vine standard cu shock spate Cane Creek Double Air. Nu este un secret că cei de la Santa Cruz ştiu să se dea şi că le place să doteze bicicletele de serie cu componentele care le apreciază şi ei aşa că nu vom fi surprinşi să vedem pe viitor ceva noi opţiuni pentru suspensii. De asemenea va fi interesant de observat câte biciclete de trail vor continua să fie dotate cu CCDB acum că este disponibil Cane Creed Double Inline care este mai uşor şi mai ieftin.

Roubion Launch France

Un alt aspect interesant la Rubion este introducerea transmisiei 1x. Până acum toate modelele companiei veneau standard cu angrenaj triplu cu opţiune pentru foi duble pe unele modele. De fapt acest model este disponibil doar cu transmisie 1x.

Datorită specificaţiilor, de la shock, roţi şi transmisie, Roubion nu este o bicicletă ieftină. De fapt este cea mai scumpă din catalog. Însă de ce ni se pare totuşi această bicicletă ca fiind importantă? Pentru că este prima bicicletă specială de damă dotată standard cu piese de top.

Roubion Launch France

Foto: Gary Perkin

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − sixteen =