Acum citesti
Mondraker face un pas ambițios pe piața din America

Mondraker a anunțat pe rețelel de socializare că va fi mult mai aproape de publicul american prin intermediul unui nou sediu situat în Boulder, Colorado.

Brand-ul spaniol afirmă că țintesc spre o legatură mai strânsă și apropiată, așa cum ar trebui, cu piața din America concentrându-și atenția asupra relațiilor cu clienții. Pentru ei, acest pas va fi o provocare mare, dar privesc spre un nou orizon cu speranțe pozitivie.

Sediul din Spania – (c) Vital Mtb

Nu de foarte mult timp, de asemenea, Mondraker s-a extins cu un sediu și în Italia, însă stabilirea de peste ocean este cea mai mare pas spre extindere făcut vreodată.

Oamenii care vor avea grijă ca rotițele companiei să fucționeze și peste ocean sunt manager-ul Chris Bogue și mâna lui dreaptă, Eric Richter, manager-ul de marketing.

După ce brand-ul a facut public acest pas, alt anunț interesant a urmat: Mondraker și MS Racing nu vor mai colabora pentru Cupele Mondiale de Downhill. Acest lucru nu duce la o retragere din cadrul competiților, tinde să ne lase de înțeles Mondraker.

Via Mondraker

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × five =