Acum citesti
Modele noi de la Giant in 2013: XTC, STP si Glory

În afara modelului Trance X 29er, pe care l-am prezentat săptămânile trecute, Giant mai are încă trei modele importante în gamă, care au suferit modificări radicale. Este vorba despre modelele Giant XTC, Giant STP și Giant Glory. Să le vedem pe rând.

Giant XTC Advanced este un hardtail 29er, proiectat pentru cursele de Cross Country, ce va fi disponibil în două versiuni: 0 și 1. Prețul variază între 4.250$ (pentru 1) și 7.750$ (pentru 0), iar cadrul din carbon poate fi achiziționat separat pentru 2.250$. Versiunea de top va primi o furcă RockShox SID XX WorldCup cu prindere QR15, sistem de transmisie Sram XX în formatul 2×10, frâne Sram XX World Cup și ghidon din carbon Giant Contact SLR.

Giant STP este acum o bicicletă de Dirtjump pursânge: are o transmisie single speed, drop-out-uri verticale, angrenaj cu brațe din oțel, furcă Rock Shox Argyle R sau frâne Avid Elixir 1. STP va putea fi utilizat și pentru cursele de 4x. Costul este de 1.550$ pe când cadrul poate fi achiziționat pentru 750$.

Ultimul dar nu cel din urmă este superstar-ul pentru downhill, modelul Glory 2013. Bicicleta lui Danny Hart a primit îmbunătățiri în ceea ce privește geometria fiind mai lungă și mai stabilă. Modelul de top, 0, va fi oferit pentru 6.200$ pe când cel entry, pentru 3.000$. Cadrul achiziționat separat îți va scoate din buzunar 2.000$.

Din echipare fac parte o furcă Rock Shox Boxxer World Cup, un amortizor Rock Shox Vivid R2C, angrenaj Sram X.0 conectat la o casetă de 10 pinioane și frâne Avid X0 Trail.

Alte detalii despre greutate și prețuri în euro, vor fi făcute publice după Eurobike.

via Giant

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + 13 =