Acum citesti
Microshift în România


Piața de schimbătoare este dominată de produsele Shimano sau cele de la Sram. Nu că cele oferite de producătorul japonez sau american nu ar fi pe gustul nostru, dar întotdeauna este loc pentru alternative. Iar aceasta vine din partea celor de la Microshift, un producător care a prins rădăcini în anul 1999 și care are acum în ofertă mai multe tipuri de schimbătoare.



Costurile sunt strâns legate de performanțe. Astfel, vei putea opta pentru modele entry-level sau pentru cele high-end cu performanțe bune, așa cum își descriu cei de la MicroShift produsele. Acestea sunt dedicate atât bicicletelor de munte cât și cursierelor iar gama include schimbătoare de foi, de pinioane și manete demne de a acționa respectivele schimbătoare.


Prețurile pornesc de la 70 de lei pentru un schimbător care poate face față unei casete cu 8 pinioane și pot ajunge până la 200 de lei, pentru modelele performante dedicate casetelor cu 9 pinioane. Greutatea acestuia din urmă este de 228 de grame, greutate care rivalizează cu schimbătorul Shimano XT (224 de grame).


Un test ne va lămuri în curând despre performanțele schimbătoarelor MicroShift, acesta urmând a ne fi pus la dispoziție de către importatorul oficial în România, Sport X Team.


Vezi Comentarii (4)
  • Am avut ambele modele de schimbator, si cel de 70 de lei pe care l-am folosit la caseta de 9 pinioane si am fost foarte multumit de el, l-am folosit un aju si jumatate si l-am schimbat pe motive de fite si pe cel la 200 de lei l-am luat acum 2 luni si sunt foarte multumit de el. Calitatea este excelenta in opinia mea si au performante bune..tinand cont ca cel de 70 de lei este echivalentul lui slx:)

  • Eu am un RD-M48L si la 70 lei este excelent. Am vrut initial sa-mi iau un acera dar asta arata muult mai bine (era pus in vitrina langa) si nu am regretat o clipa. Nivelul de calitate este cel putin al unui deore (nonshadow). Acum ma intereseza RD-M85L dar se gaseste foarte greu…tot astept sa-l aduca la magazinul de unde l-am luat.

    Ca idee…cand vezi ce produs de calitate poti lua la 12 E stai si te intrebi ce adaos au produsele consacrate shimano sau SRAM 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =