Acum citesti
Mi-Tech Tyke P1Carbon 2014

Așa arată vârful de gamă al producătorului Mi-Tech: un hardtail construit integral din carbon, căruia i s-a adăugat o furcă fixă, construită tot din carbon. Apoi, a fost asezonată cu un sistem de transmisie Pinion cu viteze integrate în Bottom Bracket și câteva componente portocalii pentru a da o notă inconfundabilă bicicletei. Așa s-a obținut o bicicletă de doar 9.2 kg, în versiunea cu roți de 29 de inch.

mi-tech-tuke-p1carbon-2014fr

Suplimentar, cei de la Mi-Tech pot construi un cadru exact pe măsura corpului tău, pe care pot instala și un set de roți de 27.5 sau 26 inch, însă va trebui să dai dovadă de răbdare și să ai ceva bani pregătiți pentru a-i investi în următoarea ta bicicletă. Tyke P1Carbon poate fi utilizată pentru concursuri de XC sau maraton sau pur și simplu pentru plimbări montane.

Cadrul oferă posibilitatea instalării unei anvelope cu o lățime de până la 2.4 inch, are prindere X12 pentru roata de spate și bineînțeles un headtube conic.

Prețul pentru cadru este de 2.198 de euro, iar dacă-l vrei croit pe măsura ta, va trebui să adaugi 100 de euro facturii finale. Dacă dorești bicicleta în configurația din fotografie, va trebui să scoți din buzunar nu mai puțin de 5.000 de euro.

via Mi Tech

Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 3 =