Acum citesti
Marin Rift Zone XC8


Marin Bikes (California) propune pentru concursurile de Cross Country un nou model, full suspension. Este vorba despre Rift Zone XC8, o bicicletă cu un cadru dezvoltat recent care promite să satisfacă orice rider profesionist. Modelul face parte din seria Quad XC 100, aluminiul 6061 fiind baza construcției cadrului Hydro Light II.



Bascula este mai scurtă pentru a oferi un control mai bun, pe când clearance-ul este suficient de mare pentru a instala o anvelopă mai groasă pe bicicletă dar și pentru a putea parcurge cu succes traseele pline de noroi.


Furca și damper-ul provin de la Fox. Pentru partea frontală este răspunzător binecunoscutul model F-Series cu o cursă de 100 de mm pe când partea posterioară este dotată cu un shock RP23. La nivelul transmisiei întâlnim componente de la Sram, din gamele de top X.9 și X.0. Frânele sunt Avid Elixir R și oferă o putere de frânare bună în configurația cu disc de 180 de mm pentru partea frontală si 160 de mm pentru partea posterioară.


Din seria Quad XC mai fac parte încă două modele, cu prețuri mai mici, dar cu dotări inferioare lui XC8. Consultă site-ul marinbikes.com pentru detalii.


via | Marin Bikes


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + four =