Acum citesti
Mănuși mai groase și mai subțiri de la Specialized

În cazul în care încă mai cauți o pereche de mănuși potrivită pentru sezonul rece care ne dă bătăi de cap de ceva vreme deja, cei de la Specialized au ieșit cu propria ofertă la rampă, ce-i drept, nu complet croită pentru iarnă și prezentată mai degrabă ca variantă de cadou pentru Crăciun.

specialized_1

Mănușile pentru bărbați Element 1.5 (foto sus) conțin material anti-vânt, dar și o membrană hidrofobică de piele întoarsă care ajută și la păstrarea unei temperaturi decente a mâinilor, mai ales când mercurul termometrului indică mai puțin de 7 grade Celsius. De asemenea, Element 1.5 vor putea fi purtate și dacă ai de umblat la telefonul mobil sau la orice alt dispozitiv cu ecran tactil.

specialized

Doamnele pot încerca perechea Ridge Wiretap, dedicată și croită special pentru ele și recomandată pentru aproape orice tip de pedalat: pe munte, pe șosea, la concurs sau într-o tură de sănătate. Perechea prezintă mai multe trăsături utile, precum materialul de pe degetul mare pentru șters transpirația de pe frunte, cusătura care permite o mobilitate mai mare a degetelor sau posibilitatea de a folosi un ecran tactil, însă nu este făcută pentru vreme rece, ci mai degrabă răcoroasă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two − 1 =