Acum citesti
Mâini calde cu mănușile Rapha pentru iarnă

Britanicii de la Rapha au ceva experiență când vine vorba de vreme, măcar prin prisma locurilor de unde provin. Chiar dacă iarna nu este mereu însoțită de zăpadă, temperaturile nu iartă pe nimeni și șansa ca precipitațiile să apară este mare, deci hainele joacă un rol și mai important, cu atât mai mult dacă te afli pe bicicletă. Așadar, pe lângă echipamentul obișnuit din arsenalul lor, cei de la Rapha au acordat ceva mai multă atenție mănușilor din gama pentru iarna aceasta.

4 produse a pregătit Rapha în total pentru a-ți ține mâinile la căldură, prima fiind Merino Liners, o pereche de mănuși călduroase, dar mai lejere care se poartă pe sub adevăratele mănuși de iarnă.

merino_liners

Cele mai subțiri dintre mănușile groase Rapha sunt cele speciale pentru iernile mai blânde și primăverile timpurii, fabricate dintr-un material impermeabil, cu inserții de spumă în palmă și de piele de capră pe degetul mare, arătător și mijlociu.

winter

Mănuși cu adevărat de iarnă sunt cele Deep Winter, care se bazează atât pe materiale impermeabile cât și pe cele izolante termic. O membrană specială ține frigul și umezeala la distanță, iar folosirea lor este recomandată împreună cu Merino Liners prezentate anterior.

deep_winter_1

Iar dacă pantofii de ciclism au huse, de ce nu ar avea și mănușile? Rapha a pregătit un asemenea accesoriu, care se bazează pe impermeabilitate, dar și pe un format care ține degetele, în afară de cel mare, grupate câte două, pentru un transfer de căldură mai bun între acestea. Detalii mai multe despre aceste produse pot fi găsite pe site-ul oficial al producătorului.

wintermitts

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + seventeen =