Acum citesti
Manșoane din silicon de la Shorex, oferite în diverse culori

Există cu siguranță pe această planetă un grup de fani care ar alege la orice oră manșoanele siliconate în locul celor din cauciuc sau plastic, doar pentru că sunt mai subțiri și oferă o conexiune mai bună bicicleta, așa cum spun ei. Deși nu sunt un mare fan al genului, trebuie să remarc faptul că cei de la Shorex și-au dat strădania să vină cu un model foarte atractiv, care m-a făcut să arunc un ochi peste oferta lor.

mansoane-shorexPentru că aduc foarte mult cu manșoanele din burete, ca feeling, acestea nu mi s-au părut niciodată că ar sta prea bine în mâini, de aceea le-am evitat cu fiecare ocazie. Ținând cont însă că cele de față vin cu prindere Lock-on, așadar sunt foarte ușor de montat, sunt foarte ușoare și au niște culori atractive, aș putea face o excepție și să-mi montez un set. Până la urmă, nici prețul nu este exagerat de mare. Dar cum nu se găsesc la noi și nici nu sunt disponibile în versiunea cu steagul României, am considerat că e prea mare efortul de a le comanda, mai ales că totul se întâmplă online.

Sunt construite 100% din silicon, au o lățime de aproximativ 13cm, cântăresc 145 de grame și rezistă de la -50 până la +230 de grade Celsius, în caz că interesa pe cineva această informație. Vital de știut este și faptul că nu interacționează cu oxigenul (?). Acestea nu devin lipicioase, nu se rup și ar oferi de asemenea și un confort mai bun, absorbind șocurile. De asemenea, nu absorb apa. Lock-on-ul este construit din aluminiu și se poate strânge cu o cheie imbus de 3mm.

Mai multe poți afla chiar tu de pe site-ul celor de la Shorex.

via Shorex

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 12 =