Acum citesti
Magazinul Biciclop s-a mutat pe Calea Dorobanților

Biciclop, unul din cele mai mari magazine de biciclete si trotinete din Bucuresti anunta mutarea in cea mai eleganta zona comerciala din capitala, intr-o noua locatie cu un show-room mai racoros si mai primitor. Noul magazin situat pe Calea Dorobantilor, la numarul 61, la 2 minute pe bicicleta fata de Piata Romana si-a deschis portile luni, 22 iulie.

noul_magazin_biciclop

Cei care calca pragul noi locatii vor fi intampinati cu renumitele branduri de biciclete premium de oras Gazelle, Vanmoof si Strida, dar si cu cele mai prietenoase preturi la MTB-urile de la Cross. Tinerii adolescenti pot vedea in magazin noile modele de trotinete fabuloase pentru freestyle de la Razor, iar copiii prescolari isi pot gasi trotineta preferata pentru plimbari in parc tot aici.

Si pentru ca la Biciclop ospitalitatea e pusa pe primul loc, trecatorii pe 2 roti sunt oricand bineveniti la un pahar de apa rece si aer pentru cauciucuri, la discretie.

Biciclop activeaza pe piata sporturilor pe 2 roti din 2009. In prezent este importator exclusiv in Romania pentru marci premium de biciclete precum Gazelle, Vanmoof si Strida si pentru Razor, cel mai popular brand de trotinete americane. Pe langa acestea, Biciclop a introdus in gama de produse si accesibilele biciclete Koliken, la un excelent raport-calitate-pret.

Incepand cu 2013 Biciclop introduce in oferta sa, noul Deoras, primul fixie asambalat in Romania, la cel mai bun pret.

Biciclop
Calea Dorobantilor, nr 61, Bucuresti
0720 242 567

via Biciclop

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 4 =