Acum citesti
Kona Ute 2011 si in versiune electrica

Scopul lui Ute este acela de a-ti deveni partener de nadejde prin oras, in special daca bicicleta reprezinta principalul mijloc de transport. Ute este astfel gandit incat sa ofere un spatiu de stocare generos pentru bagajele tale.



Gentile montate pe portbagaj, cu care bicicleta este livrata din fabrica, sunt realizate din vinilin si garanteaza ca inauntrul acestora nu va patrunde nicio picatura de apa. Modelul Ute este oferit in culoarea neagra, pe cand Ute e-bike este oferit intr-o nuanta deschisa, cafenie.



Desi par sa semene, componentele celor doua biciclete sunt cele responsabile pentru o diferentiera clara, nu doar din punct de vedere al functionalitatii dar si din punct de vedere al pretului. Ute este oferit pentru aproximativ 950 de euro, pe cand versiunea electrica poate fi achizitionata pentru aproximativ 2.400 de euro.


Modelul electric utilizeaza un acumulator de 24  volti si ofera o autonomie de 30 de km. Daca doresti sa fii asistat la pedalare, autonomia se mareste la 57 de km. Asadar, daca iti doresti o autonomie mai mare, va trebui sa-ti aduci si tu contributia la pedalat. Cele doua modele vor putea fi gasite in curand in showroom-urile unor distribuitori ale bicicletelor Kona Bikes.


via | Kona


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 2 =