Acum citesti
Kona Satori 29er 2012


Kona prezintă pe site-ul oficial, primele fotografii ale modelului Satori, un full suspension 29er ce suportă o cursă de până la 130 mm. Bicicleta a fost gândită în special pentru traseele tehnice dar și pentru a depăși obstacole mai mari. În ciuda faptului că este un 29er, forma acesteia rămâne destul de compactă, cel puțin din fotografii fiind destul de greu s-o deosebești de o bicicletă cu roți 26.



Pentru a-i spori din rigiditate, cei de la Kona au optat pentru o basculă mai scurtă, un ax pentru roata spate 12 x 142 dar și pentru o furcă Rock Shox Relevation (deși în fotografii apare o furcă Fox) cu ax de 20 mm. Sistemul de transmisie este constituit din componente X7, X9 și XX, ghidonul are o lățime generoasă de 710 mm iar anvelopele provin de la Maxxis, modelul Ardent în configurația 2.4 pentru roata față și 2.25 pentru roata spate.


Cadrul se află în faza de teste, menționându-se în prezentare că aceasta este pe moment un prototip. Orientativ pentru cei curioși, bicicleta cântărește în această fază 12.5 kg.


via Kona


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × three =