Acum citesti
Koga X-29 Runner primește Red Dot Award

Premiul Red Dot Award, oferit pentru produse cu design deosebit, i-a revenit în acest an modelului Koga X-29 Runner. Cei 37 de membrii ai juriului au fost plăcut impresionați de 29er-ul producătorului olandez, așa că mountain bike-ul în cauză a reușit să își adjudece unul din premiile puse la bătaie în categoria Leisure/Outdoor.

X-29 Runner este o bicicletă fabricată cu gândul la versatilitate, căci modelul poate fi folosit pentru a aborda terenuri dintre cele mai diferite, în orice relief. Greutatea este un atu important al său, aceasta cântărind 9,9 kilograme și având un cadru de aluminiu cu furcă de carbon, care îi sporește manevrabilitatea. Echiparea include un schimbător de spate Shimano Deore XT și componente Shimano SLX 2012, care alcătuiesc trenul de rulare configurat 2×10 viteze, pe când frânarea este asigurată de o pereche de Tektro Aurigo Pro.

Și ca nu cumva să uităm de lucru care i-a adus consacrarea, aspectul vizual al bicicletei este ceva la care s-a muncit mult. Culoarea negru mat a fost combinată cu câteva inserții verzi pe diferite componente, cum ar fi capetele manșoanelor, rotoarele frânelor sau colierul șeii, dar pe ici-colo se poate vedea și un cap de gorilă…

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + 15 =