Acum citesti
Helium SL, cea mai ușoară cursieră a celor de la Ridley

Belgienii de la Ridley au anunțat pentru 2013 modelul Helium SL, o cursieră care va pune accentul pe greutate sau mai degrabă pe diminuarea acesteia. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, compania producătoare va fabrica o ediție limitată a bicicletei, denumită Helium SL Limited 58. Exact, vor exista doar 58 de bucăți!

Dar totuși, oprirea la numărul 58 ridică anumite semne de întrebare. De ce acest număr și nu unul mai rotund? Ei bine, varianta care va aparține ediției limitate cântărește, cu tot cu pedale 5,8 kilograme așa că legătura devine clară. Mai mult, fiecare bucată va fi numerotată pentru un spor de unicitate.

Helium SL Limited 58 este în același timp o cursieră super-ușoară, dar și una care întrunește cerințele de durabilitate și rigiditate ale uneia de top. Cadrul a fost echipat cu grupul SRAM Red, componente 4ZA Cirrus Pro, roți Zipp 202 și baieuri Continental. Desigur, cele 5,8 kilograme ale bicicletei sunt cu mult sub limita admisă de UCI, așa că destinația modelului sunt cei care doresc o bicicletă foarte performantă și ușoară.

Toate aceste caracteristici vin, totuși, cu un preț. Mai precis, le poți avea pentru 7.999 de euro, fără pedale. Și nu e suficient să ai banii respectivi, căci ai la dispoziție 58 de zile (din care au rămas mai puține) pentru a te așeza la coada virtuală pentru precomanda bicicletei ce va fi livrată în 10 februarie 2013.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + 9 =