Acum citesti
RAZOR U.S.A şi BICICLOP aduc un nou sport extrem in România: trotinetele nu vor mai fi doar o joacă de copii

Din toamna asta România este un nou punct pe harta de dezvoltare a unui nou sport extrem. Trotinetele vor prinde viaţă şi nu vor mai fi doar jucariile pe care le ştiam cu toţii.  Acum au tot ce e nevoie pentru a depăşi în popularitate skateboard-urile şi bicicletele BMX.

In America , Razor a revoluţionat cultura datului cu trotineta, transformându-l intr-un sport extrem de popular,  iar in ţările Europei de Vest a inceput sa devină din ce în ce mai iubit şi căutat de către tineri.

Biciclop introduce acum şi în România acest curent, aducând pe piata celebrele trotinete americane atat pentru pasionaţii români de sporturi urbane extreme, cât şi pentru cei interesaţi de metode alternative de transport în oras.

Lansarea oficială Razor in România  va avea loc pe 8 septembrie în skate-park-ul din Herăstrău, incepând cu ora 10:00, unde  se anunţă o demonstraţie pe cinste din partea  lui Johan Grunwald , tânărul campion de 18 ani al Scandinaviei si foarte talentat membru al Echipei de Rideri Razor si al Factory Rider, clasat în top 20 atleti pe trotinetă de către International Scooter Association.

MC-ul evenimentului va fi Vlad Munteanu, rapperul recunoscut de tinerii din România sub numele de scenă DOC.

Atât adulţii cât şi cei mici pot participa pe parcursul intregii zile la concursuri şi pot testa, asistaţi de experimentatul Johan, popularele produse pe 2 roţi .

Cei mai curajoşi pot intra într-un concurs de talente pentru echipa Razor, pentru a arăta unei lumi întregi că şi în România există amatori de sport extrem.

Produsele Razor se găsesc din toamna aceasta în magazine din întreaga ţară şi se adresează vârstelor cuprinse între 5 şi 99 de ani.

Compania Razor este cea mai indrăgită marcă de trotinete in America, cu peste 12 ani de experienţă în crearea şi fabricarea de bunuri pe roţi şi nu numai. De-a lungul timpului s-a bucurat de un imens succes pe pieţele americane şi  vest europene precum şi în Asia şi Africa.

Biciclop promovează mersul pe doua roți ca parte din atitudinea urbană, susţinând bicicleta şi trotineta ca accesorii permanente, nu doar recreaţionale, într-un oraş care să redevină al oamenilor. Magazinul Biciclop se află în Bucureşti pe strada Povernei nr. 25 şi online la www.ciclop.eu.

Mai multe detalii si noutati despre eveniment, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + 17 =