Acum citesti
Parteneriat HIGH5 și FreeRider.ro

Începând cu sezonul 2012, FreeRider.ro va avea parteneri de nădejde. Unul dintre ei este HIGH5, care se prezintă în articolul de față.

Cine sunt HIGH5, nuun și Nutricult?

Totul a pornit dintr-o joacă: echipa High5 înseamnă oameni care în timpul liber fac sport, fiecare cu pasiunea lui: unii merg pe munte, alții cațără pereți și stânci, alții aleargă unde văd cu ochii. Și într-o discuție ca între prieteni, am realizat că nu avem produse de nutriție sportivă care să îndeplinească două condiții: să le consumăm cu plăcere și să simțim efectul.

Așa că după ce am încercat tot ce era deja în țară, ne-am uitat și în afară. Am ajuns la prietenii britanici de la High5, ne-au plăcut și ei dar totodată și produsele lor. Așa a apărut ideea de Nutricult, produsele de la High5 și nuun, pe care le găsiți începând din 2010 în magazinele de biciclete, de outdoor dar și pe site-ul nostru www.nutricult.ro.

High5 este în prezent partenerul pe nutriție al echipei Nomad Merida Racing Team și al triatlonistului Alex Diaconu.

Poate că în 2011 ați încercat gelurile, batoanele și băturile noastre iar dacă nu, aveți toate șansele s-o faceți de acum înainte. Mai ales în 2012, an pentru care ne bucurăm să anunțăm parteneriatul cu FreeRider.ro!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − three =