Acum citesti
Antidote Bikes – un nou brand polonez

Polonezii se află într-o ascensiune de admirat dacă ne referim la brand-urile de biciclete pe care le-au lansat în ultimii ani. Cel mai nou jucător pe piața bicicletelor pentru munte este Antidote Bikes. Acesta se vrea un producător premium cu nuanțe exclusiviste deoarece oferă o gamă restrânsă de cadre, dedicate probelor extreme precum Downhill, Freeride sau DirtJump.

Unul dintre cele mai importante modele este Antidote Lifeline DH, un cadru full suspension proiectat pentru cele mai dificile competiții de downhill. Triunghiul frontal al cadrului este construit din fibre de carbon și vectran, reușind să reducă semnificativ greutatea totală. Iar dacă te uiți atent pe fotografii, vei observa că „shock”-ul nu se montează pe triunghiul frontal al cadrului ci este integrat în sistemul de amortizare al basculei. Această soluție contribuie la o distribuție uniformă a șocurilor încasate de pe traseu dar conferă și un aspect mai curat bicicletei.

Sistemul de amortizare denumit FDS (Floating Damping System) a fost deja patentat de către Antidote Bikes și oferă eficiență la pedalare, fiind în același timp foarte activ la frânări. Centrul de greutate al bicicletei este foarte jos (deci oferă stabilitate) iar acesta promite o senzitivitate crescută chiar dacă vei utiliza pe spate un „shock” pe aer (fără arc suplimentar).

Pentru a intra în posesia acestui cadru, va trebui să plătești în conturile companiei poloneze 2.999 de euro (cu toate taxele incluse). Detalii pe larg găsești pe antidotebikes.com.

via Antidote

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − ten =