Acum citesti
Paravelo Xplore Air: prima bicicletă care poate să și zboare, realist vorbind

După multe încercări de a crea diferite biciclete care zboară, cei de la Paravelo au creat deja o bicicletă ce așteaptă să intre în producția de serie. Este construită dintr-o bicicletă pliabilă și o remorcă ce conține o parapantă, propulsată de un motor de 250 cc în doi timpi. Cu această motorizare, bicicleta poate zbura timp de 3 ore, la o viteză medie de 32 km/h.

paravelo_xplore_1

Mai mult, testele cu piloți au fost deja realizate, iar concluziile au fost trase: bicicleta este perfect sigură, atât pentru pedalat cât și pentru zbor.

Pentru a pilota această bicicletă nu este nevoie de licență, iar vestea bună este că poate atinge o altitudine de 1.200 de metri. Proiectanții insistă pe faptul că Paravelo Xplore Air este foarte sigură și ne pun la dispoziție un film pentru a vedea cum se descurcă bicicleta pe sol dar și în aer. Proiectul se află în acest moment pe kickstarter.com.

Cât consideri că ar trebui să coste această bicicletă? Ai cumpăra-o?

via Kickstarter

Vezi Comentariu (1)
  • Aaa, helllloo! Iti trebuie o licenta de ULM, ca sa zbori motorizat, cum sa nu! Si poate prinde si 50-60 la ora nu doar 32km/h… In rest, articolul e bun, ce-a mai ramas din el…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 5 =