Acum citesti
BMC lansează ICS MTT, noua pipă cu amortizare, pentru bicicletele gravel

Apreciem bicicletele gravel, întrucât sunt simplu de întreținut și ușoare, fără suspensii și complicații și gata de aventură. Totuși, puțină suspensie nu strică, așa că mulți producători au venit cu diverse propuneri de „suspensii” minimaliste, care să asigure un minim de confort la turele lungi pe drumuri nepavate.

Printre ei și BMC care vine cu versiunea lui de pipă cu amortizare – ICS MTT. Abordarea lor este mai complexă, întrucât într-o singură pipă integreză nu doar amortizarea ci și aerodinamica și ghidarea internă a cablurilor.

Denumirea noii componente vine de la două tehnologii pe care BMC le are deja, mai precis Integrated Cockpit System (ICS) și Micro Travel Technology (MTT). Noutatea constă și în faptul că pipa ascunde cablurile prin intermediul unui capac integrat. E drept că pentru a reuși integrarea este nevoie de distanțiere speciale, însă ghidonul folosit poate fi unul convențional.

Noua pipă a fost creată împreună cu Redshift, cei care au mai lucrat cu acest concept. Adaptabilitatea pipei la greutatea ciclistului sau la nivelul de confort pe care vrei să-l ai se face folosind cinci tipuri de elastomeri, cu rigidități diferite, pe care le poți schimba în funcție de cum vrei să se simtă micro-suspensia.

Noua pipă BMC ICS MTT Redshift este disponibilă într-o singură variantă, dreaptă, fără unghi și nu poate fi întoarsă. Însă există 5 variante de lungimi dintre care poți alege: 72, 80, 90, 100 și 110mm. Greutatea anunțată este de 330 g pentru varianta lungă de 80 mm.

Noua pipă BMC ICS MTT este disponibilă direct pe anumite modele BMC sau separat, online, în viitorul apropiat. Prețul anunțat este de 250 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − ten =