Acum citesti
Încă două noutăți de la Pegas: Practic și Strada

Continuăm seria prezentării noilor modele Pegas. După ce ieri ai putut citi despre noile Pegas Strada Mini și Pegas Clasic 26, astăzi îți vom povesti câte ceva despre noile Pegas Practic și Strada.

Pegas Practic (2013)

Un alt model ce aduce cu primele modele fabricate de Pegas, asemenea lui Strada Mini. Va fi tot o bicicletă urbană, singura pliabilă din gama producătorului. Cadrul este construit din oțel Hi-Ten, cuvetele provin de la Neco, butucul de față de la Joytech iar cel de spate de la Shimano, modelul Nexus cu 3 viteze și cu frâna integrate în butuc. Pe partea din stânga a ghidonului se află o manetă de frână Promax legată la un V-Brake instalat pe roata de față de la Promax, iar în dreapta, un schimbător Shimano Nexus Revoshift.

Anvelopele instalate provin de la Kenda, modelul K841 în formatul 20 x 1.95, albe, iar șaua vine cu un aspect ce imită pielea. Pe lângă faptul că este pliabilă de la jumătate, bicicletei i se va putea regla ghidonul pe înălțime și pe adâncime foarte simplu, cu ajutorul a două pârghii instalate pe pipă.

Va fi disponibilă în culorile roșu și negru.

Noul Pegas Strada (2013)

În ceea ce-l privește pe Strada, poate că la o privire aruncată fugitiv nu vei remarca toate modificările aduse. Dar și aici s-au schimbat câteva specificații, menite să îmbunătățească acest model.

În primul rând, șaua este acum mult mai comodă, fiind un subiect aprins de dezbatere pentru modelul anului anterior. Angrenajul a fost de asemenea înlocuit cu unul mai de calitate, pedalele de asemenea. Aripii de față i-a fost adăugată o ranforsare suplimentară, iar ghidonul va putea fi de asemenea reglat mult mai simplu, fără a fi necesară o cheie specială.

Prețurile

În ceea ce privește prețurile noilor modele, acestea nu s-au modificat foarte mult față de anul trecut.

Pegas Strada Mini – 1.050 Lei
Pegas Practic – 1.100 Lei Single Speed  și 1.300 Lei cu butucul Shimano cu 3 viteze
Pegas Clasic 26 – 1.400 lei
Pegas Strada – 1.100 Lei Single Speed și 1.300 Lei cu butucul Shimano cu 3 viteze

Cei de la Pegas anunță că pentru precomenzile achitate în avans, va exista un discount de 10%.

Galerie foto:

 

Vezi Comentarii (7)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + three =