Acum citesti
Încă 10 kilometri de pistă pentru biciclete în Sibiu

Toamna aceasta, sibienii vor mai avea un motiv în plus să se gândească serios la achiziționarea unei biciclete sau măcar la reactivarea celei prăfuite care zace într-un colț al casei. Vinerea trecută a fost inaugurat un nou tronson de pistă pentru biciclete, în lungime de puțin peste 10 kilometri.

pista_sibiu

„Este un proiect la care am ţinut foarte mult, pentru că dorim să promovăm şi să încurajăm mişcarea şi sportul în aer liber, mijloacele alternative de deplasare nepoluante şi nu în ultimul rând protecţia mediului. Am reuşit ca în cele 4 luni promise în luna iunie, să realizăm cea mai frumoasă pistă de biciclete din ţară la standarde moderne de execuţie şi siguranţă, iar pentru aceasta mulțumesc echipei de la Consiliul Județean și constructorului. În egală măsură mulțumesc tuturor consilierilor județeni care au aprobat proiectul în unanimitate, ca de altfel toate proiectele importante pentru județul Sibiu și pentru comunitățile din județ”, a precizat Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, el fiind prezent și la inaugurarea noii construcții.

Lucrările pentru această pistă au început în 11 iunie 2014 şi au fost finalizate în 10 octombrie 2014, ceea ce marchează un precedent încurajator, nu doar pentru că autoritățile au respectat termenul de execuție promis, dar și pentru că respectiva pistă este rezultat cerințelor bicicliștilor din Sibiu, după cum puteți citi mai pe larg în acest material. Totodată, există deja discuții pentru o nouă pistă pentru biciclete, pe traseul Sibiu – Ocna Sibiului, ale cărei lucrări ar putea începe în primăvara anului viitor, mai relatează Ora de Sibiu.

Sursa: Ora de Sibiu

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − twelve =