Acum citesti
Îmbrăcăminte și echipament nou de la Alpinestars pentru 2017

La standul Alpinestars de la Eurobike, am putut admira câteva piese vestimentare interesante și protecții, care nu schimbă neapărat regulile jocului, dar care prezintă câteva inovații menite să ne facă viața mai ușoară.

De departe, cea mai interesantă este vesta Paragon, o vestă care oferă mici spații de depozitare, protecție și hidratare într-un singur produs.

Alpinestars_Paragon_VestaEste construită dintr-un material foarte ușor, vine cu protecție serioasă în partea din spate astfel încât să nu mai fie necesar să porți cu tine un rucsac cu protecție integrată (un strat de spumă care poate fi îndepărtat sau dublat) dar și cu o pungă pentru apă. Un furtun cu muștiuc este tras prin partea stânga a vestei și vine la fix peste umăr, ca să-l poți accesa foarte ușor. În partea din spate se află un buzunar de dimensiuni rezonabile, prevăzut cu fermoar.

Alpinestars_Paragon_Vesta1Alte veste cu protecții integrate pot fi admirate în fotografia de mai jos.

DSCF1196Apoi sunt protecțiile pentru cot și genunchi din gama Vento, care permit de asemenea instalarea de straturi de protecție din spumă în interior, în funcție de necesități sau disciplina pentru care le utilizezi (la downhill, desigur, vei avea nevoie de mai multe straturi de protecție).

DSCF1195Acestea sunt foarte ușor și extrem de bine aerisite, așa cum se poate remarca din fotografiile de mai jos. Protecție va exista și în partea laterală a acestora. Lansarea va avea loc în luna martie 2017, iar prețurile nu au fost încă anunțate.

Pe lângă multitudinea de culori disponibilă cam pentru orice nou produs, cei la Alpinestars lansează gama Sierra, pentru All-Mountain și Rover, pentru Cross Country. Pentru tricoul Rover cu fermoar mic, va fi disponibilă și o pereche de pantaloni scurți ceva mai largi, pentru cei care nu doresc haine mulate.

176-1817_7036_SIERRA_SS
Sierra, pentru All-Mountain.
176-4617_49_ROVER
Rover, tricou pentru XC.
1724517_604_ROVER-SHORTS
Și pantalonii Rover, mai largi, dar tot pentru XC.

Nu în ultimul rând, o altă noutate o reprezintă Vetta Bib Short, foarte ușori, gândiți pentru Cross Country sau maratoane, care vin cu un bazon foarte gros, ce ar umra să ofere un confort desăvârșit. Chiar și în aceste condiții, noua pereche de Vetta nu ar trebui să depășească 190 de grame.

vetta-bib-shortImportator Alpinestars în România: 1ktm.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − 4 =