Acum citesti
Ibis Hakkalügi Disc, ciclocros de carbon cu frâne pe disc

Cadrul cu un nume care pune în dificultate orice abilitate de dicție, Hakkalügi, are acum o variantă cu frâne pe disc. Noua versiune a componentei cu care s-a câștigat Campionatul Mondial de Ciclocros la categoria Masters.

Hakkalügi Disc va cântări între 1.050 și 1.150 de grame, iar producția sa se va realiza prin procesul monococă. Cât privește frânele pe disc, fiecare dintre cele două variante, una echipată cu Shimano Ultegra, cealaltă cu SRAM Rival, va fi dotată cu setul mecanic Shimano BR-CX75. Cu toate acestea, dacă ții neapărat la frânele hidraulice, cadrul este compatibil cu așa ceva, dar doar doi producători, TRP și Formula produc astfel de piese pentru cursiere.

Cât privește prețul cadrului, cel recomandat de producător este de 1.449$ care poate fi echipat cu Ultegra, caz în care ajunge la 3.579$, sau cu Rival, situație care îl ridică la 3.699$.

Vezi Comentariu (1)
  • din simplu si sexy…in rahatzel bengos. asa-i cand mtbistii se apuca de construit cursiere..mai ales in varianta extreme. de ce extreme?.. care nu stie sa puna furca de cursiera pe un mtb:)))

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + 8 =