Acum citesti
Haibike eq XDURO: la granița dintre MTB și MotoCross

Haibike lansează noua bicicletă electrică, full suspension, eq XDURO, un all mountain capabil să te poarte pe trasee dificile. Cadrul hidroformat înglobează inteligent motorul Bosch, acesta fiind poziționat în triunghiul frontal al cadrului.

Asta presupune că te vei putea bucura de o gardă la sol mult mai mare și de un centru de greutate plasat jos – deci o stabilitate mai bună. Motorul de 250 W, amplasat central, este alimentat de un acumulator Litium-Ion de 8 Ah și 288 Wh. Toată activitatea motorului electric poate fi monitorizată de pe un display compact, ce este instalat pe ghidon.

Echiparea este mid-level, dar cu toate acestea, capabilă. O furcă Fox 32 RL (120 mm) și un amortizor Fox RP2 ProPedal vor face echipă bună pentru a atenua șocurile de pe traseu, iar un sistem de transmisie compus din componente Shimano XT și eQ asigură o funcționalitate perfectă pentru reprizele de schimbare a foilor și pinioanelor.

Greutatea totală a bicicletei este destul de mare, mai precis de 20.3 de kg. Informații complete pe haibike.de (în germană).

via Haibike

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 1 =