Acum citesti
Furci Suntour XCM rechemate în service

Comisia pentru siguranța consumatorului din Statele Unite ale Americii lansează un comunicat de presă prin care anunță posesorii de furci Suntour XCM că trebuie să se prezinte cu acestea în service pentru înlocuirea unor componente interne.

Este vorba de 17.000 de furci Suntour XCM regăsite pe bicicletele GT, Giant și Trek. Modelele cu probleme sunt Giant Revel 1 și Revel 1 W din anii 2011-2012, GT Avalanche 4.0 și Avalanche 4.0 GTW din 2012 și Trek 3700 D respectiv 3900 D din 2012. Până în prezent, cei de la Suntour au fost anunțați în priviința a 12 astfel de incidente care privesc furcile ce echipează bicicletele de mai sus.

Problema apare la tuburile interioare ale furcii, care se pot rupe, așa cum anunță cei de la Suntour. Cu toate acestea, compania nu a făcut alte precizări legate de alte modele XCM aflate în acest moment pe piață. Furcile Suntour XCM cu această problemă au fost produse în China.

Alte detalii aici.

via cpsc.gov

Vezi Comentarii (3)
  • Doar furcile de pe marcile astea de biciclete OEM sunt cu probleme ? Dadusem comanda de un XCM V3 2012 si acum chiar nu stiu ce sa fac …

  • Tind sa cred ca este vorba de produsele OEM, deoarece pentru restul de produse nu se face nicio precizare. Oricum, momentan pentru Europa nu a trimis nimeni niciun comunicat de presa.

  • Suntour XCM 2011 v3 am si eu pe un Felt Q620 2011 si culmea e ca tocmai am schimbat furca acum o luna in garantie. Cu una identica, evident. Incepe sa am sperie….

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × three =