Acum citesti
GT Force Carbon Expert 2012

Bicicletele de All Mountain sunt construite pentru cei care nu doresc compromisuri, pentru acele persoane care savurează atât urcările dificile cât și coborârile razante.

Soluția pusă la dispoziție de producătorul american GT sună convingător: Force Carbon Expert, o bicicletă full suspension cu un cadru din carbon construit cu un headtube conic, cu urechi 142 x 12mm ce pot fi înlocuite oricând și cu o suspensie ce permite atenuarea șocurilor în limita a 150 de mm.

Furca provine de la Fox, modelul Float și beneficiază de ajustarea vitezei de revenire, este dotată cu Lock-Out și cu un ax QR15 pentru o mai bună rigiditate în viraje. Sistemul de transmise este asigurat de către un agregat Shimano XT, incluzând angrenajul cu două foi, schimbătoarele sau caseta de 10 pinioane.

GT plusează de asemenea și la capitolul roți, optând pentru o soluție uniformă. Aceștia au dotat noul Force Carbon Expert cu un set de roți Easton EA70 îmbrăcate cu un set de anvelope Maxxis Ardent, 2.25, pliabile.

Nu în ultimul rând, trebuie să precizez că și setul de frâne este unul de top: Formula R1X cu discuri de 180 de mm pentru roata din față cât și pentru cea din spate. Cu gândul la confortul tău, echipa de dezvoltare de la GT a optat și pentru o tijă de șa a cărei înălțime poate fi ajustată direct din mers.

Extra detalii despre noua bicicletă de all mounatin, GT Force Carbon Expert 2012, găsești pe gtbicycles.com.

via GT

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × two =