Acum citesti
Giant XTC Advanced SL: în formă de top, pentru Cross Country

Arma pentru competițiile dure de Cross Country a celor de la Giant, poartă denumirea de XTC Advanced SL. Noul aspect, pentru 2012, este mai sobru și mai axat pe sportivitate, culorile predominante fiind negru și gri.

Acestea îi oferă lui XTC Adevanced SL o alură de luptător, fiind oricând gata să abordeze cele mai diverse și mai dificile trasee de Cross Country sau Maraton. Iar faptul că echipa Rabobank-Giant utilizează același cadru, ar trebui să-ți ofere toate încrederea de care ai nevoie în cele mai dificile momente ale curseri.

Cadrul din carbon este finisat impecabil și este dotat cu protecții suplimentare din aluminiu în cazul în care lanțul va sări de pe foaia mică. Astfel, chiar dacă există un risc minim de a fi prins între foaie și cadru, lanțul nu va produce nicio daună. Echiparea este de top, adică te vei bucura de cele mai performante componente alfate în acest moment pe piață: furcă Rock Shox SID în versiunea World Cup cu o cursă de 100 mm, frâne Sram XX cu discuri de 160 mm și un sistem de transmisie integral Sram XX cu 20 de viteze (10 pinioane, 2 foi).

Roțile provin de la DT Swiss, modelul XR1450 și promit o rigiditate laterală excelentă. Adaugă și anvelopele Schwalbe Racing Ralph EVO în formatul 26 x 2.1 și vei obține unul dintre cele mai ușoare seturi de roți disponibile.

Poți achiziționa cadrul separat, pentru aproximativ 1.600 de euro sau bicicleta întreagă, pentru 7.300 de euro.

Detalii complete pe giant-bicycles.com.

via Giant

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 4 =