Acum citesti
Zece cicliști amatori se vor lupta pentru șansa de a urca pe Col du Tourmalet

Concursul organizat de Isostar România, care pune la bătaie o înscriere gratuită la probabil cea mai spectaculoasă competiție ciclosportivă, L’Etape du Tour, a intrat în faza finală. Sorții i-au desemnat pe cei 10 sportivi amatori care se vor lupta sâmbăta aceasta pentru locul oferit la cursa din Franța, dar tot aceștia au ales și pe alți zeci de câștigători pentru restul de premii puse în joc de organizator.

Etape du Tour este o competiție anuala itinerantă de ciclism ce se desfășoară din anul 1993 în Franța și reunește la start, pe diverse trasee din Turului Franței, mii de cicliști amatori din întreaga lume. Ediția din acest an, la care sunt așteptați peste 13.000 de cicliști, este o replică fidelă a etapei a 18-a din Turul Franței 2014 și se desfășoara între localitățile Pau și Hautacam din sudul Franței, un parcurs de 148km cu o diferență de nivel de 1.920m. Cursa include și ascensiunea celebrului Col du Tourmalet, vârf din munții Pirinei cu o altitudine de 2.115m, o provocare chiar și pentru cicliștii profesioniști.

isostar

Dintre mulții participanți la promoția L’Etape du Tour, doar 10 au avut ocazia să ajungă în faza preliminiară a concursului și aceștia sunt: Buzatu Daniel, Calcisca Gabriel, Florea Bogdan, Jambore Mihai, Marcel Gheorghe, Plesea Radu Victor, Popovici Alexandru Marius, Staicu Razvan Mihail, Tentu Gabriel și Velicu-Dordea Andrei. Aceștia urmează să se întreacă sâmbătă, 5 iulie, în cadrul etapei de la Ploiești a Road Grand Prix, cel mai bine clasat dintre ei urmând să plece în Franța, la Pau. Dar premiile nu se opresc aici, câteva zeci de alți participanți câștigând la tragerea la sorți genți, tricouri și produse Isostar.

„Isostar a aniversat 5 ani de prezență continuă pe piața românească printr-o serie de activități de recompensare a fidelității consumatorilor”, afirmă Adelina Păsat, directorul comercial al firmei care importă produsele Isostar. Ea mai adaugă că „prima etapă a reprezentat-o lansarea campaniei promoționale Etape du Tour cu peste 235 de premii în valoare totala de peste 20.000 lei, iar punctul culminant va fi, firește, participarea la competiția ciclosportivă din Franța. Campania Etape du Tour a reprezentat o provocare și pentru Isostar România, fiind una dintre cele mai importante acțiuni desfășurate până acum. Le mulțumim tuturor participanților care s-au înscris în campanie, iar sâmbătă, ora 10:00, îi așteptăm la Ploiești pe toți pasionații de ciclism pentru a asista la cursa decisivă, dar și pentru a participa la una din cursele din circuitul Road Grand Prix”.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + 3 =