Acum citesti
VeloToze reinventează husa de pantof cu protecție din cauciuc

Există pe piață o mulțime de huse pentru pantofii de ciclism însă pentru Joe și Danny Feng, co-fondatorii VeloToze, niciuna nu era bună sau suficient de bună. VeloToze este o nouă companie răsărită din California preocupată de menținerea picioarelor tale uscate. Noile huse VeloToze pentru pantofi nu sunt doar complet impermeabile ci şi rezistente la vânt şi mult mai aerodinamice decât multe din celelalte variante de pe piaţă.

veloToze-huse pantofi ciclism

Materialul flexibil şi uşor se întinde acoperind în întregime picioarele şi pantofii, iar când nu le foloseşti acestea se fac extrem de mici încăpând în buzunar sau borseta de sub şa. În plus preţul este mult mai mic în comparaţie cu husele existente la ora actuală pentru husele “normale” din neopren.

colaj VeloToze huse pantofi ciclism

Partea de sus a huselor acoperă complet glezna în timp ce echipamentul de ciclism, pantalonul, va acoperi husa. În acest fel eşti complet izolat de intemperii. În partea de jos VeloToze dispune de două deschizături – pentru călcâi şi pentru plăcuţe.

colaj 2 VeloToze huse pantofi ciclism

Producătorul însă oferă şi două avertismente. Ne spune că după mai multe utilizări este posibil să fie nevoie să fie adăugat talc la interior pentru o dezinstalare mai uşoară. Apoi ne recomandă să evitam contactul cu obiectele tăioase lucru care poate indica şi că nu sunt cele mai rezistente de pe piaţă. Preţul este însă competitiv, iar la 12-15$ perechea îţi poţi permite câteva perechi de rezervă.

Pe de altă parte faptul că sunt atât de ermetice înseamnă şi că piciorul nu va mai respira deloc, iar transpiraţia de la interior nu va mai fi eliminată.

[vimeo id=”106888886″ width=”600″ height=”350″]
Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + 12 =