Acum citesti
Colecţia de pantofi Sidi creşte şi devine mai colorată

Camuflajul nu este o invenţie nouă. Îl regăsim des pe materiale ca pantaloni sau şosete. Acum însă Sidi „te completează” cu Dominator Fit acum în această culoare camuflată, la preţul de 249$. Sidi Fluo Yellow Drako, modelul de vârf, dispune de sistemul de închidere Tecno 3. Preţul este unul destul de mare la 499$.

2015-Sidi-dominator-si-drako-mtb-pantof

Pantoful de şosea Kaos Carbon este noul model de top/mijloc de gama care primeşte branţul Millennium4, talpă din plastic cu carbon şi sistemul standard de închidere cu cataramă şi fir. Exteriorul primeşte imaginea unei suprafeţe din carbon ceea ce îl face să arate altfel în comparaţie cu modelele normale. Preţul este de 299$.

Noul pantof de şosea Sidi Level dispune de aceeaşi talpă însă, fiind mai ieftin, dispune de închiderea clasică cu Velcro plus cataramă. Modelul este disponibil în patru culori. Preţul este de 199$.

Noul Wire Carbon Air este modelul de top pentru şosea. Este un pantof uşor ce dispune de sistemul de închidere Tecno3 şi prindere reglabilă pentru călcâi. Pantoful este fabricat din materiale uşoare şi perforate pentru o aerisire perfectă. Talpa este una subţire însă rigidă din carbon ce dispune de aerisiri care pot fi închise sau deschise pentru a regla temperatura.

La mtb noii Sidi Cape au un preţ de 299$, iar închiderea se face prin sistemul Tecno3 şi cataramă reglabilă. Sidi Bevel dispune de aceeaşi talpă „de concurs” ca modelul Cape însă închiderea se face doar cu benzile velcro. Preţul este de 199$.

Pentru cicliştii cu simţ mai dezvoltat de aventură avem modelul Epic ce dispune de o talpă mai confortabilă care ajută mult dacă eşti nevoit să mai şi cari bicicleta în spate pe munte. Talpa este bine cramponată, iar partea de sus este din piele sintetică şi plasă. Preţul ajunge la 225$.

Pantoful de iarnă este doar puţin mai scump şi oferă protecţie totală iarna. Partea superioară combină cupa întărită pentru călcâi cu benzile velcro şi o cataramă reglabilă la care adaugă o manşetă din neopren pentru a menţine glezna caldă. Preţul este de 250 $.

Sidi a lansat însă şi câteva modele noi de pantofi mai puţin în stilul lor caracteristic. Sidi Insider este un pantof cu şireturi adresat celor care pedalează mai mult în oraş sau care fac dirt jump. Deşi arată „de oraş” şi deşi au exteriorul din piele întoarsă, pantoful oferă un vârf şi călcâi întărite pentru protecţie suplimentară. Tot pentru mai multă protecţie este şi zona întărită a gleznei. Aceşti pantofi însă nu oferă loc pentru instalarea plăcuţelor de pedale talpa fiind mult mai moale, optimizată pentru mers.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 1 =