Acum citesti
Tușnad Cycling Team își extinde lotul în 2014

Singura echipă continentală a României, Tușnad Cycling Team, și făcut obișnuita prezentare de început de sezon. Fondatorul acesteia, Eduard Novak, totodată și actualul președinte al Federației Române de Ciclism, s-a declarat foarte mulțumit de talia internațională la care echipa ciucană a ajuns. În 2014, Tușnad Cycling Team va avea un număr record de sportivi, 26 de ciclişti, printre care se află nume importante precum campionul balcanic Ivan Stevic sau Lezica Facundo, campionul de tineret al Argentinei. Novak şi colegii săi vor merge anul acesta până în Turul Chinei ca să le arate asiaticilor că românii ştiu să pedaleze.

tusnad_4

Un motiv evident de bucurie l-a constituit închegarea echipei de copii și juniori, unde chiar cei doi băieți ai lui Novak au fost cooptați oficial.”Echipa de copii e o inițiativă la care mă gândesc de mai mulţi ani, dar acum s-a materializat. Copiii sunt viitorul, noi am ajuns la cea mai mare performanță și dacă nu dau mai departe, atunci de ce am făcut totul? Eu cred că copiii noștri trebuie să aibă posibilitatea de a învață de la campioni. Și mai cred că România are același potențial fizic ca italienii sau spaniolii”, a mai punctat Novak.

La prezentarea echipei a participat și președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, care a vorbit despre faptul că Tușnad Cycling Team reprezintă cu onoare județul și zona, iar instituția pe care o conduce va încerca să-i fie alături. La finalul evenimentului, băieții din echipa de trial au susținut un recital zdravăn de îndemânare.

Echipa Elite a Tușnad Cycling Team este formată din:

  • Lazar Nandor Csaba
  • Csilip Arpad
  • Vlad Dobre
  • Sebestyén Szabolcs
  • Oleg Berdos
  • Olah Attila (paracycling)
  • Lezica Facundo (Argentina)
  • Braico Alexander (Moldova)
  • Ivan Stevic (Serbia)
  • Novak Karol Eduard

Echipa de trial este compusă din Ianosi Levente și Orban Barra Gabor, cea de Mountain Bike din Ilyes Ferenc și Kelemen Arpad, în vreme ce din echipa de juniori fac parte Szanto Akos, Laszlo Peter (debutanți), Sarany Zsolt, Sarig Andor, Tămârjan Robert şi Szasz Botond. La copii, Tuşnad Cycling Team este reprezentată de Novak Edvard, Novak Edmond, Bocskor Balint, Farkas David, Csiszer David și Csato Akos.

Staff-ul tehnic al echipei îi are în componență pe Torok Imre (Team Manager), Santa Arpad(Asistent Team Manager), Cristiano Valoppi (Director sportiv), Novak Karoly (Antrenor), Vajda Jeno și Biro Istvan (ambii mecanici) și Janosi Tibor ca maseur.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =