Acum citesti
Triathlon Challenge Mamaia va ajunge la cea de a V-a ediție anul acesta

Înot, ciclism și alergare – sunt cele 3 sporturi la care ești invitat să îți testezi puterile, îndemânarea și limitele, încărcându-te totodată cu o doză de voie bună și mișcare în aer liber. Triathlon Challenge Mamaia este o competiție sportivă de masă, o întrecere la care poate participa orice persoană: copii, tineri, veterani, oameni cu job și responsabilități, mici și mari întreprinzători/manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului și ai miscarii. Și anul acesta va exista proba supersprint pentru începători, astfel, evenimentul este ideal pentru primul triatlon.

triathlon_challenge_mamaia_2013_a

Probe individuale

Proba supersprint – 400m inot + 10 km ciclism + 2.5 km alergare

Proba sprint– 750m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare

Proba olimpica – 1500m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Probe de echipa (*o echipa este formata din 2 sau 3 persoane; o persoana care participa la proba individuala poate fi si parte dintr-o stafeta (la inot sau inot + ciclism)

Stafeta sprint – 750m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare

Stafeta olimpica – 1500m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Competiția va mai cuprinde și Company TriChallenge, primul triatlon din Romania dedicat exclusiv companiilor. Sensul acestui gen de eveniment pentru o companie este de a crea relații interumane într-un alt mediu decât cel din birou și de a suda echipe care să lucreze împreună pentru un obiectiv comun. Acest concurs este accesibil tuturor persoanelor care fac parte dintr-o companie, instituție, ONG, indiferent de gradul de pregătire sportivă. Acesta este recomandat atât pentru primul triatlon (prin componenta supersprint și de ștafetă sprint), dar și pentru cei mai competitivi (proba sprint). La sfârşit efortul va fi recompensat cu medalii, premii din belşug, o petrecere surpriză şi multă voie bună.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 5 =