Acum citesti
Triathlon Challenge Mamaia promite multe la cea de-a 5-a ediție

Mamaia zilelor de 6 și 7 septembrie va fi gazda celui mai mare concurs de triatlon din Europa de Est, acum cu un concept reinventat, care va aduce un plus semnificativ de spectacol și siguranță, de competitivitate și distracție, de briză și viteză.

tirathlon_challenge_mamaia_2013_informatii

Organizatorii se află în fața primului prag semnificativ al Triathlon Challenge, care ajunge la cea de-a 5-a ediție și aceștia au de gând să ducă provocarea la un nou nivel. O să fie de înotat, pedalat și alergat în cadrul unei competiții prietenoase, care va da ocazia participanților să își testeze limitele, îndemânarea și voința. Va fi o competiție sportivă de masă, o întrecere la care poate participa orice persoane: copii, tineri, veterani, oameni cu job și responsabilitati, mici și mari întreprinzători, manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului și ai mișcării în general.

poster trichallenge 2013

Trecând acum la noutățile anunțate pentru această ediție, sunt 5 la număr, după cum urmează:

  • Traseu nou – traseul pentru proba de alergare va fi separat de traseul pentru proba de ciclism, pentru un plus de siguranță, viteză, confort și spectacol. Proba de ciclism va fi pe direcția spre Constanța, pe când proba de alergare se îndreaptă spre Năvodari.
  • Starturi separate pentru fiecare probă în parte: de la ora 9:00 SuperSprint, 9:15 Sprint, 10:15 Olimpic, 12:15 Elite + International
  • Video Wall Led – poziționat la capătul probei de bicicletă, înspre Zona de tranziție, va permite concurenților să vizualizeze timpul realizat de ei pe fiecare tură, turele rămase și timpul total.
  • Va exista un singur punct de acces în/din zona de tranziție pe proba. Aceasta va fi mai spațioasă, zona de Finish la fel, iar spectatorii și fanii vor avea un loc special amenajat, excelent pentru încurajări și fotografii.
  • La tura de alergare se va trece prin zona de start/finish pentru un plus de spectacol.

Informații despre ultimele noutăți pot fi găsite pe site-ul concursului: http://www.trichallenge.ro/7-septembrie-triathlon-challenge-mamaia-editia-a-v-a-reloaded/. Înscrierile sunt în toi, iar pâna acum au fost ocupate deja peste 200 de locuri, din cele 1000 disponibile.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − twelve =