Acum citesti
Triada MTB 2013 și-a pus la punctele toate detaliile

Seria de concursuri Triada MTB va mai bifa un sezon de existență după ce toate detaliile privind cursele pentru 2013 au fost puse la punct. Schimbarea cea mai importantă față de prima ediție este înlocuirea etapei de la Târgoviște cu una ce va avea loc la Păltiniș și care va conține o cursă de XCO și una de XCP.

Așadar, prima etapă, Brașov XCM, are loc în data de 22 iunie, Păltiniș Stage Race în 20 și 21 iulie, iar capăt de linie va fi Geiger MTB Challenge, fixat în 18 august.

Cum spuneam, cea de-a doua etapă va aduce ceva nou în peisajul ciclismului montan autohton, prin cursa de cross-country point-to-point, în lungime de 40 de kilometri și cu o diferență de nivel de 1.800 de metri. Concurenții vor porni în masă și vor trebui să bifeze diferitele puncte de control de-a lungul traseului. Cât despre traseele celorlalte etape, la Brașov vei putea opta între cel de 40 și cel de 70 de kilometri, pe când la Sibiu între cele de 20, 50 sau 100 de kilometri.

Organizatorii atrag atenția că participarea la ședința tehnică de dinaintea curselor este puternic recomandată, fiind abordate subiecte ca: descrierea amănunțită a traseului, explicarea procedurilor de start/sosire, amplasarea punctelor de alimentare, evidențierea zonelor periculoase de pe traseu etc. Participanții care participă la ședința tehnică vor beneficia de un loc în prima parte a grile de start. Startul înscrierilor va fi în data de 15 februarie și se poate face pe site-ul oficial.

Vezi Comentariu (1)
  • Ghici ghicitoarea mea, eu ti-o spun ,dar tu, nu ai vrea sa recunosti ceva TUD!?I :
    PROCYCLING
    SIMON
    SURMONT?
    Te duce gelatina sa imi raspunzi?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 3 =